Banja Dvorovi: Godišnja zarada 200.000 maraka

Bez autora
Jun 14 2015

Banja Dvorovi u Bijeljini godišnje zarađuje 200.000 KM od pružanja medicinskih usluga, izjavio je direktor Banje Vlatko Jeftić. On je naveo da je ove godine moguće povećanje prihoda od pružanja medicinskih usluga za 11 odsto, ukoliko se obnove ugovori sa Fondom zdravstvenog osiguranja RS za stacionarnu rehabilitaciju na minimalno 200.000 KM i sa Ministarstvom rada od minimalno 100.000 KM. Jeftić je naglasio da je u planu sklapanje ugovora i sa BORS-om o liječenju ratnih vojnih invalida u Banji Dvorovi tokom cijele godine. U Banji već uspješno pružaju novu uslugu produžene medicinske rehabilitacije za osobe starije dobi.

Banja Dvorovi: Godišnja zarada 200.000 marakaBanja Dvorovi u Bijeljini godišnje zarađuje 200.000 KM od pružanja medicinskih usluga, izjavio je direktor Banje Vlatko Jeftić.

On je naveo da je ove godine moguće povećanje prihoda od pružanja medicinskih usluga za 11 odsto, ukoliko se obnove ugovori sa Fondom zdravstvenog osiguranja RS za stacionarnu rehabilitaciju na minimalno 200.000 KM i sa Ministarstvom rada od minimalno 100.000 KM.

Jeftić je naglasio da je u planu sklapanje ugovora i sa BORS-om o liječenju ratnih vojnih invalida u Banji Dvorovi tokom cijele godine. U Banji već uspješno pružaju novu uslugu produžene medicinske rehabilitacije za osobe starije dobi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik